Ընդամենը մեկ հպում, որը կօգնի պարզել հավի մսի թարմությունը. թեստը կտևի մեկ վայրկյան

Նույնիսկ փորձառու գնորդը միշտ չէ, որ անմիջապես կբացահայտի թարմ հավի միսը: Այն կարող է վարդագույն և առաձգական տեսք ունենալ սեղմելիս, բայց պատրաստի ուտեստը կարող է տհաճ հետհամ ունենալ:
Ռոսպոտրեբնադզորն առաջարկել է պարզ, բայց արդյունավետ մեթոդ. Դուք չեք կարողանա օգտագործել այն խանութում, բայց տանը կարող եք ցանկացած ժամանակ: Ձեզ անհրաժեշտ է միայն դանակ և ձեռնոց։
Միացրեք գազի այրիչը և տաքացրեք խոհանոցային դանակը: Այնուհետև պարզապես ծակեք հավի միսը: Եթե սրանից հետո տհաճ հոտ նկատեք, ստիպված կլինեք դեն նետել միսը։ Թարմության այս թեստը կարելի է օգտագործել խանութում նոր գնված թռչնամսի և սառնարանից հանված թռչնամսի համար։