Ամանորյա աղցան 2025. օձի տարվա լավագույն բաղադրատոմսը՝ առատություն գրավելու համար

Ամանորյա աղցան 2025. օձի տարվա լավագույն բաղադրատոմսը՝ առատություն գրավելու համար

Նոր տարին 2025 թվականը արևելյան օրացույցի համաձայն Օձի տարի է, որը խորհրդանշում է իմաստությունը, շնորհը և նրբագեղությունը: Այս տարվա տոնական սեղանի ձեւավորումը հատուկ ուշադրություն է պահանջում սիմվոլիզմին ու նրբագեղությանը։ Ամանորյա աղցանները կդառնան ճաշացանկի կարևոր մասը, և դրանց դիզայնն ու բաղադրիչները կարող են ոչ միայն զարդարել տոնը, այլև հաջողություն, հարստություն և ներդաշնակություն գրավել:

Աղցան «Օձի նրբագեղություն» հավով և ավոկադոյով

Նրբագեղ դիզայնով թեթև և առողջարար աղցան։

Բաղադրությունը:

Հավի ֆիլե – 300 գ
Ավոկադո - 1 հատ:
Կանաչեղենի խառնուրդ - 100 գ
Վարունգ - 1 հատ:
Կիտրոնի հյութ - 1 ճ.գ. լ.
Ձիթապտղի յուղ - 2 ճ.գ. լ.
Նռան հատիկներ - 50 գ

Պատրաստում:

Հավի ֆիլեը եռացնել, հովացնել և կտրատել շերտերով։
Ավոկադոն և վարունգը կտրատել բարակ շերտերով։
Խառնել աղցանի խառնուրդը, հավի միսը, ավոկադոն և վարունգը։
Համեմեք կիտրոնի հյութի և ձիթապտղի յուղի խառնուրդով։
Աղցանը զիգզագաձեւ շարել ու զարդարել նռան հատիկներով։