Կարմիր, սպիտակ կամ շալոտ. ինչպե՞ս ընտրել սոխի տեսակը ձեր սիրելի ուտեստների համար

Կարմիր, սպիտակ կամ շալոտ. ինչպե՞ս ընտրել սոխի տեսակը ձեր սիրելի ուտեստների համար

Ոչ բոլորը գիտեն, թե որոնք են տարբերությունները:

Տարբեր ճաշատեսակներ հաճախ պահանջում են տարբեր տեսակի սոխ, բայց շատ տնային տնտեսուհիներ հաճախ անտեսում են այս կանոնը: Սակայն պատրաստի մթերքի համը կախված է բանջարեղենի տեսակի ընտրությունից։

Շալոտ տեսակի սոխը համարվում է առավել բազմակողմանի: Հարմար է ապուրների, աղցանների և տաք ուտեստների համար։ Կարմիր սոխը լավագույնս համադրվում է սենդվիչների և գուակամոլի հետ: Այն նաև լավ է մարինացված վիճակում։

Այլ ճաշատեսակների, սոուսների և բանջարեղենային ուտեստների համար դուք պետք է օգտագործեք սպիտակ: Սպիտակ սոխը համարվում է օպտիմալ խորը տապակման համար. նշում է Domsovety Zen ալիքը: