Չեն փչանա մինչև Ամանոր և նույնիսկ ավելի երկար. ինչպե՞ս ճիշտ պահել մանդարինները

Չեն փչանա մինչև Ամանոր և նույնիսկ ավելի երկար. ինչպե՞ս ճիշտ պահել մանդարինները

Ամանորին մեզանից շատերը մթերքներ են կուտակում: Եթե ​​դուք կարող եք պարզապես սառեցնել միսը և ձուկը, դա չի աշխատի մրգերի հետ: Ամանորի ամենակարեւոր միրգը մանդարինն է։ Պատմում ենք, թե ինչպես դրանք ճիշտ պահել, որպեսզի տոնական սեղանից առաջ չփչանան։

Մանդարինները չեն սիրում սենյակային ջերմաստիճանը և լավ չեն հանդուրժում չոր օդը, ուստի այն կպահպանվի առավելագույնը 10 օր։

Մառանի տերերը կարող են մրգերը թարմ պահել մեկ ամիս և ավելի: Բայց դա անելու համար յուրաքանչյուր միրգ պետք է փաթաթված լինի արհեստագործական թղթի մեջ: Այնուհետև դրանք տեղադրեք փայտե տուփի մեջ, բայց ոչ շատ իրար մոտ:

Մանդարինները նույնպես լավ կպահպանվեն մեկուսացված պատշգամբում: Համոզվեք, որ դրանք չեն ենթարկվում արևի ուղիղ ճառագայթների:

Սառնարանում այս ցիտրուսային մրգերը պետք է պահել հատուկ բաժնում։ Հակացուցված է դրանք պահել պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ կամ փաթաթել թաղանթով. կուտակված ջուրը կառաջացնի բորբոս։