Դրամի փոխարժեքը՝ այսօր
Եղանակը՝ այսօր
ԱՌՈՂՋԱՊԱՀՈՒԹՅՈՒՆ

Որքան հաճախ պետք է սմբուկ ուտել, որն է առավելությունը

Blog Image

Սմբուկը համեղ եւ առողջ բանջարեղեն է, որը խորհուրդ է տրվում ներառել դիետայում շաբաթական 2-3 անգամ: Այն պարունակում է մի քանի կալորիա, բայց հարուստ է նաև մանրաթելերով, վիտամիններով եւ հակաօքսիդիչներով:

Աջակցություն սրտի եւ արյան անոթներին - Կալիումի եւ մագնեզիումը օգնում է ուժեղացնել սրտանոթային համակարգը:

Մարսողություն - Մանրաթելը բարելավում է աղիքային գործառույթը եւ նպաստում է մարմնի փափուկ մաքրմանը:

Վատ խոլեստերին - Հակաօքսիդիչ նասունինն օգնում է կարգավորել «վատ» խոլեստերինի մակարդակը:

Կազմվածք - Ծածր կալորիականության շնորհիվ սմբուկը հարմար է դիետիկ սննդի համար:

Բջջային պաշտպանություն - Կապույտ մաշկի պիգմենտները ունեն հակաօքսիդիչ ազդեցություն:

Սմբուկի կանոնավոր օգտագործումը ավելի օգտակար է դարձնում սննդակարգը եւ օգնում է ամրացնել առողջությունը:

Send