«Ինչ խորհուրդ են տալիս ուռուցքաբանները». սննդի մեջ պարունակվող այս նյութերը նվազեցնում են քաղցկեղի առաջացման վտանգը

«Ինչ խորհուրդ են տալիս ուռուցքաբանները». սննդի մեջ պարունակվող այս նյութերը նվազեցնում են քաղցկեղի առաջացման վտանգը

Ապրանք N1
Սկսենք բջջանյութից, հենց դրան են գիտնականները տվել բազմաթիվ հիվանդությունների կանխարգելման գործում ամենամեծ ներդրումը: Բջջանյութը կտրուկ փոխում է մեր միկրոբիոմը, այլևս նորություն չէ, որ միկրոբիոմը կարգավորում է ամբողջ մարմնի գործունեությունը. այն նվազեցնում է բորբոքումները, բարելավում սրտի և արյան անոթների աշխատանքը...

Օմեգա-3. Այս օմեգան ունի ամենավառ հակաբորբոքային ազդեցությունը, պաշտպանում է սիրտը, արյան անոթները և ուղեղը:

Իմունիտետի վիտամին
Կարծում եք վիտամին D-ն միայն ոսկորների համար է: Ոչ մի նման բան, այն ակտիվորեն մասնակցում է իմունային համակարգի աշխատանքին, ուստի կարևոր է, որ օրգանիզմում բավարար քանակություն լինի:

Դանդաղ սպանում է
Սա այն է, ինչ ունենք՝ մի սննդով մենք առողջություն ենք աճեցնում, մյուսով՝ հիվանդություններ։ Բայց մենք շարունակում ենք ուտել այն, ինչ սպանում է: Գրեթե նույն պատկերն է ծխախոտ դեպքում:

Հիշեցնեմ, որ չկա մեկ միջոց, որը կփրկի մեզ հիվանդություններից, ամեն ինչ գործում է միայն համապարփակ կերպով՝ հանքանյութեր, վիտամիններ, հակաօքսիդանտներ և ֆիզիկական վարժություններ։