Ուռուցքաբանները խորհուրդ են տալիս ավելի հաճախ խմել այս բուսական թեյը․ այն կանգնեցնում է չարորակ բջիջների աճը

Ուռուցքաբանները խորհուրդ են տալիս ավելի հաճախ երիցուկի թեյ խմել, քանի որ այն որոշակի տեսակի քաղցկեղի կանխարգելման պոտենցիալ տարր է։ Ոչ թե դեղամիջոց, այլ ձեր մարմինը սատարելու միջոց։
Ի՞նչն է այդքան յուրահատուկ երիցուկի մեջ։
Երիցուկի հիմնական ակտիվ բաղադրիչը ապիգենինն է։ Այն հակաօքսիդանտ է, որը գիտնականները երկար ժամանակ ուսումնասիրել են։ Լաբորատոր պայմաններում, դեռևս օրգանիզմում չլինելով, այն ցույց տվեց անսպասելի արդյունքներ. այն կանգնեցրել է չարորակ բջիջների աճը։ Մենք խոսում ենք կրծքագեղձի քաղցկեղի, մաշկի քաղցկեղի և նույնիսկ մարսողական համակարգի մասին։ Իհարկե, մարդը փորձադաշտ չէ։ Հետևաբար, գիտնականները ուսումնասիրություն են անցկացրել, որին մասնակցել է 537 մարդ։ Նրանք, ովքեր շաբաթական առնվազն երկու անգամ երիցուկի թեյ էին խմում, ավելի քիչ հավանականություն ունեին վահանաձև գեղձի քաղցկեղ զարգացնելու։