Այս մեկ մթերքն անմիջապես կնվազեցնի շաքարը, խոլեստերինը և արյան ճնշումը․ օրական մեկ գդալը բավական է

Հացի արտադրության կողմնակի արտադրանքը վերջին տարիներին տարածված է դարձել՝ որպես առողջ սննդակարգի առողջ սնունդ։ Խոսքը վերաբերում է հացահատիկային թեփին: Իսկ ռևմատոլոգ և նյարդաբան, ակադեմիկոս Պավել Եվդոկիմենկոն հայտնաբերել է, որ դրանք ոչ միայն մաքրում են աղիքները, այլև բարենպաստ ազդեցություն են ունենում օրգանիզմի այլ պրոցեսների վրա։
«Օրական մեկ գդալ․ նվազեցրե՛ք շաքարը, խոլեստերինը և արյան ճնշումը միայն մեկ մթերքով»,- ասվել է ակադեմիկոսը։
Նա հատկապես կարևորել է վարսակի և ցորենի թեփը՝ B խմբի վիտամինների և մեծ քանակությամբ բջջանյութի աղբյուրներ։
Մանրաթելը նորմալացնում է աղիների շարժունակությունը, որն օգնում է նվազեցնել քաշը: Այն նաև նվազեցնում է խոլեստերինի և շաքարի մակարդակը, իջեցնում է արյան ճնշումը հիպերտոնիկ հիվանդների մոտ:
«Թեփը առնվազն եռակի գործողության արդյունք է», - եզրափակել է Եվդոկիմենկոն:
Բայց դրանք պետք է աստիճանաբար ներմուծվեն սննդակարգ՝ սկզբում օրական մեկ թեյի գդալ, ապա օրական 2 անգամ թեյի գդալ։
Շաբաթական կուրսերի միջև Եվդոկիմենկոն խորհուրդ է տալիս 3 ամիս ընդմիջում կատարել: Եթե ունեք ստամոքս-աղիքային հիվանդություններ, դիմեք ձեր բժշկին, որպեսզի տեսնեք, թե արդյոք կարող եք օգտագործել թեփ: