Ամենահզոր կանաչին, որն ունի միզամուղ ազդեցություն, երիտասարդացնում է մաշկը

Միանգամայն հնարավոր է պահպանել ձեր մաշկը երիտասարդ, խոնավ և առաձգական: Դրանում կարևոր դեր է խաղում ճիշտ սնունդը։ Գաստրոէնտերոլոգ Լյուդմիլա Սուխորուկովան ասել է, թե որ մթերքն է պարունակում «չխամրող գեղեցկության» գաղտնիքներից մեկը։
Բժշկի խոսքով, ցանկացած ոք, ով ցանկանում է պահպանել երիտասարդությունը, պետք է ուշադրություն դարձնի միկրոկանաչիին.
Կանաչեղենը պարունակում է ռեկորդային քանակությամբ բետա-կարոտին և վիտամին K: 100 գ հազարն ավելի շատ սննդարար նյութեր է պարունակում, քան խնձորը: Որոշ նյութերի կոնցենտրացիան նույնիսկ գերազանցում է առաջարկվող օրական ընդունումը։ Իսկ բետա-կարոտինը (վիտամին A-ի նախադրյալը) շատ կարևոր է մաշկի համար, քանի որ այն հզոր հակաօքսիդանտ է։
Միևնույն ժամանակ, կանաչին ունի միզամուղ ազդեցություն, ինչը նշանակում է, որ այն օգնում է անհապաղ հեռացնել ավելորդ հեղուկն օրգանիզմից և կանխել այտուցը։
«Միկրո կանաչին մոլորակի ամենասննդանյութերով հարուստ մթերքներից մեկն է», - եզրափակել է բժիշկը ՌԻԱ Նովոստիի հետ զրույցում։
Այն կարելի է ավելացնել աղցանների, սառը նախուտեստների և սմուզիների մեջ: «Ուտել տանը» խմբագրական թիմը հավաքել է ուտեստների բաղադրատոմսեր, որոնցում բաղադրությունը առավելագույնս կբացահայտվի։