Երբեք մի սառեցրեք այս մթերքները. դրանք վատնում են սառնարանի տարածքը

Աշնան հիմնական առաքելությունը բերքի պահպանումն է։ Ու թեև սառեցման նման արագ մեթոդի գայթակղությունը մեծ է, կան մի քանի բաներ, որոնց համար սառցախցում տարածությունն ափսոս է։ Ավելի լավ է դրանք պահպանել այլ կերպ։ 3 լավագույն ապրանքներ, որոնք տեղ չունեն սառնարանում, այս մասին գրել է «Репчатый лук»-ը։
1. Դդմիկ ու սմբուկ
Կտորներ, օղակներ, հատվածներ, գլանափաթեթներ, ձևը կարևոր չէ: Բանջարեղենը սառեցնելը պարզապես ժամանակի վատնում է։ Ավելի լավ է դդմիկը մարինացնել կամ խավիար պատրաստել:
2. Կանաչ սոխ
Կարելի է հրաժեշտ տալ այս կանաչեղենի բույրին ու հյութեղությանը։:
3. Խնձոր և տանձ
Համը շատ է փոխվում։ Դրանք դառնում են գրեթե անհամ։ Ավելի լավ է դրանք չորացնել ջեռոցում կամ չիր պատրաստել։
Այս մթերքների թվում են նաև բոլոր տեսակի հատապտուղները, պղպեղը, լոլիկը և կանաչեղենի այլ տեսակները: