Գինու մասնագետ, Forbes-ի հեղինակ Քերի Քելլի Բելը հայկական փրփրուն Keush Extremis գինին (2018 թվականի արտադրության) ներառել է 2023 թվականի գինիների լավագույն տասնյակում․
«Հիմնադրվել է 2013 թվականին, այս գինեգործարանը շամպենուազ մեթոդով արտադրում է փրփրուն գինի տեղական, հայկական սորտերից։
Պատրաստված է 120-ամյա բարձրադիր թփուտավոր վարդերից, որոնք երբեք չեն պատվաստվել,։ Նուրբ փրփրուն գինին համատեղում է դեղձի և ազնվամորու նոտաները թխվածքաբլիթի նոտաների և կիտրոնի կրեմի հոտի հետ:
Պատրաստվում է 100%-ով Արենի խաղողից, որը մատակարարվում է Խաչիկ գյուղի տարբեր արտադրողների կողմից», - գրել է նա։