Ուռուցքաբանը նշել է մթեք, որը օգնում է նվազեցնել քաղցկեղի առաջացման վտանգը

Դոկտոր Թիուտանը բացատրել է, որ իր անվանած մթերքը թույլ է տալիս խուսափել չափից շատ ուտելուց, քաշը կորցնելուց հետո կայուն քաշ պահպանել և ամրացնել իմունային համակարգը։
Առաջին տեղում հապալասն է։ Հատապտուղը պարունակում է մոտ 4 գ լուծվող մանրաթել։ Բջջանյութ պարունակող մթերքների համարժեք օգտագործումն իր հերթին նվազեցնում է «վատ» խոլեստերինի մակարդակը։ Բացի այդ, բջջանյութը դանդաղեցնում է մարսողությունը և ապահովում է հագեցածության երկարատև զգացում:
Օգտագործելով բավականաչափ գարի, շագանակագույն բրինձ, հնդկաձավար, բլղուր, քինոա և այլ հացահատիկներ՝ դուք կարող եք պաշտպանել ձեր օրգանիզմը շաքարախտից և հաստ աղիքի քաղցկեղից: