Ի՞նչ միրգով եք շամպայն խմում

Շամպայնն ու միրգը կատարյալ համադրություն են ցանկացած տոնի կամ հատուկ անմոռանալի համար: Մրգերը թարմություն և պայծառություն են հաղորդում շամպայնին՝ դարձնելով նրա համն էլ ավելի հարուստ և հաճելի: Ո՞ր մրգերն են ավելի լավ համադրվում շամպայնի հետ:
1. Ելակը շամպայնի հետ մատուցվող ամենահայտնի ու դասական մրգերից է։ Թթու և քաղցր ելակները հիանալի կերպով լրացնում են թեթև և թարմացնող շամպայնը:
2. Դեղձը ևս մեկ միրգ է, որը հիանալի համադրվում է շամպայնի հետ: Հյութալի և քաղցր դեղձը ներդաշնակ համադրություն է ստեղծում շամպայնի ավելի թթու և թարմացնող համի հետ:
3. Մանգոն էկզոտիկ միրգ է, որը շամպայնին տալիս է քաղցրության նոտաներ և թարմության շունչ: Մանգոն և շամպայնը կատարյալ համադրություն են նրանց համար, ովքեր ցանկանում են փորձել ինչ-որ անսովոր և օրիգինալ բան:
4. Խաղողը եւս մեկ դասական միրգ է, որը հիանալի համադրվում է շամպայնի հետ: Հյութալի խաղողը շամպայնի հետ համակցված վառ ու յուրահատուկ համ է ստեղծում։
5. Նարինջը շամպայնին հատուկ թարմություն եւ պայծառություն հաղորդող միրգ է։ Նարնջի թթվայնությունը լավ համադրվում է շամպայնի հետ:
6. Սորտային խնձորը կարող է հիանալի հավելում լինել շամպայնին: Խնձորը թարմություն և թեթև թթվայնություն է հաղորդում խմիչքին։
7. Տանձը եւս մեկ միրգ է, որը լավ համադրվում է շամպայնի հետ։ Տանձն ունի քաղցր և հյութալի համ, որը հիանալի ներդաշնակվում է շամպայնի թարմացնող համի հետ։
Կարևոր է հիշել, որ շամպայնի հետ համադրվող մրգեր ընտրելիս պետք է հաշվի առնել դրանց հասունությունն ու թարմությունը: Արժե նաև հաշվի առնել անձնական նախասիրությունները: