Բարելավում է հիշողությունը. այս ապրանքը թիվ N1 է ուղեղի աշխատանքի համար

Ուղեղի լավ գործունեության համար կարևոր է հավատարիմ մնալ առողջ ապրելակերպին՝ հետևելով հիմնական սննդային կանոններին, ինչպես նաև չանտեսել հանգստի անհրաժեշտությունը։ Բայց եթե հանգստի հետ ամեն ինչ պարզ է, բավական է չլարվել և ժամանակին գտնել քնելու համար: Այս մթերքները կարող են օգնել բարելավել հիշողությունը և ուղեղի աշխատանքը:
Ապացուցված է, որ լավագույն միկրոտարրը, որը դրական է ազդում մեր հիշողության և ուղեղի աշխատանքի վրա, դոկոսահեքսաենաթթուն է՝ օմեգա-3-ի տեսակը:
Այս բաղադրիչը մասնակցում է նյարդային ազդակների արագությանը: Եթե այս թթուն առկա է օրգանիզմում բավարար քանակությամբ, ապա ճանաչողական գործառույթներն ու հիշողությունը լավ կլինեն։
Թթվի պակասը կարող է նկատվել ուշադրության մակարդակի վատթարացմամբ, տարիքային տարբեր փոփոխությունների ժամանակ, ինտելեկտուալ սթրեսի ավելացմամբ:
Ծովատառեխը, սկումբրիան, սաղմոնը, խավիարը հենց այն մթերքներն են, որոնք անհրաժեշտ է ներառել ձեր սննդակարգում՝ արտաքին և ներքին գործոնների վնասակար ազդեցությունը կանխելու համար։
Պարզվում է, որ ամեն ինչ պարզ է՝ դոկոսահեքսաենաթթվի նորմալ մակարդակը պահպանելու համար պետք է հիշել կանոնավոր ձկնամթերք օգտագործել և վերահսկել ձեր վիճակը՝ թույլ չտալով, որ սթրեսային իրավիճակները քայքայեն ձեր օրգանիզմը ներսից։
Օմեգա-3 պարունակող մթերքները բարենպաստ ազդեցություն են ունենում ոչ միայն մաշկի, մազերի կամ եղունգների վիճակի վրա, այլ նաև խթանում են ուղեղը՝ օգնելով զգալիորեն բարձրացնել նրա ակտիվությունը։ Այդ իսկ պատճառով չպետք է անտեսել այնպիսի առողջարար մթերքներ, ինչպիսիք են ձուկը կամ խավիարը. դրանք անպայման պետք է ներառվեն ձեր ամենօրյա սննդակարգում՝ առողջ և եռանդուն մարդ մնալու համար: