Մի գնեք հավի այս մասերը․ Ինչ դեն նետել անմիջապես

Մի գնեք հավի այս մասերը․ Ինչ դեն նետել անմիջապես

Հավի ոտքեր. Կրծքի մսի համեմատ դրանք ավելի շատ ճարպեր և կալորիաներ են պարունակում։ Բայց եթե այն ուտեք առանց մաշկի, ապա այս միսը ավելի քիչ կալորիա կունենա, քան խոզի և գառան միսը։

Թևեր. Ինչպես պարզվում է, սա ամենավնասակար մասն է։ Միս գրեթե չկա, միայն կաշի: Եվ դրա մեջ շատ վնասակար բաներ են կուտակվում՝ խոլեստերին։ Իսկ երբ դրանք տապակվում են և օգտագործվում է մեծ քանակությամբ յուղ, այս մթերքը կորցնում է մնացած բոլոր օգտակար հատկությունները և դառնում ընդհանրապես ոչ դիետիկ։

Օրինակ, եթե հաճախ եք պատվիրում թեւեր (6-7 հատ) KFC-ից, իմացեք, որ դրանք պարունակում են 450 կիլոկալորիա և 35 գ ճարպ։

Պոչը և թոքերը հավի վնասակար մասերն են։ Թոքերը պարունակում են բակտերիաներ, որոնք հնարավոր չէ հեռացնել նույնիսկ տապակի մեջ մանրակրկիտ տապակվելու դեպքում:

Հավի վիզը նույնպես առողջ չէ։ Կան ավշային հանգույցներ, որտեղ կուտակվում են տոքսիններն ու բակտերիաները։

Հավի ոտքեր. Չնայած այն հանգամանքին, որ այն պարունակում է կոլագեն (լավ է հոդերի համար), այն պարունակում է խոլեստերին, բարձր ճարպային պարունակություն և տոքսիններ։

Մասնագետները նշում են՝ ամենաօգտակար մասը կրծքամիսն է։