Ուտում ենք և նիհարում. 6 ըմպելիք ուտելուց հոտո, որոնք կոգնեն չավելացնել կիլոգրամները

Ջուր
Ջրազրկումը հաճախ անտեսվում է ձեր առողջությունը գնահատելիս, թեև դրա հետևանքները կարող են զգալիորեն ազդել ձեր բարեկեցության վրա: Եթե ծարավ եք զգում, ապա արդեն ջրազրկված եք։ Եթե դժվարանում եք պարզ ջուր խմել, ավելացրեք ցիտրուսային մրգեր, վարունգ կամ խոտաբույսեր, ինչպիսիք են անանուխը կամ խնկունը:
Կծու լիմոնադ
Խոսքը խանութից գնված լիմոնադի մասին չէ՝ շաքարի բարձր պարունակությամբ, դա միայն կվատթարացնի իրավիճակը։ Այս ըմպելիքը պատրաստեք ինքներդ։ Կծու ըմպելիքները օգտակար են, քանի որ դրանք թեթևացնում են մարսողական անհանգստությունը, իսկ դրանց մեջ կիտրոն ավելացնելը բարելավում է համը: Կիտրոնի և տաք ջրի հետ մեկտեղ ավելացրեք ջրի մեջ մի պտղունց կայենյան պղպեղ, դա կօգնի լյարդին խթանել տոքսինները և վերացնել այն ամենը, ինչ ավելորդ է: Բացի այդ, այս համադրությունը կարող է հեշտությամբ հանգստացնել ստամոքսի ցավը, փքվածությունը, գազերը և թթվային ռեֆլյուքսը:
Երիցուկի թեյ
Սննդի միջև ընկած ժամանակահատվածում երիցուկով թեյ խմելը կօգնի հանգստացնել աղեստամոքսային տրակտի բորբոքված հյուսվածքները և նվազեցնել կերակրափողի սպազմը: Բուսական թեյերը օգնում են սնունդը տեղափոխել մարսողական տրակտով և թեթևացնել
Կոճապղպեղով թեյ
Դե, օրվա ընթացքում կամ առավոտյան երիցուկը կարող եք փոխարինել կոճապղպեղով։ Կոճապղպեղով թեյ խմելը ոչ միայն կբարելավի ձեր մարսողությունը, այլ նաև կօգնի ձեզ ավելի էներգիա զգալ և ավելի լավ կենտրոնանալ:
Անանուխի թեյ սամիթով
Ծանր կերակուրից հետո դուք կարող եք ինքներդ թեյ պատրաստել, որը կօգնի մարսողությանը: Անանուխը պարունակում է մենթոլ, որն օգնում է նվազեցնել գազերը, ստամոքսի խանգարումը և սրտխառնոցը:
Խմիչքներ քրքումով
Քրքումը համարվում է հզոր հակաբորբոքային համեմունք, որն ունի հակաբակտերիալ հատկություններ և պարունակում է հակաօքսիդանտների բարձր մակարդակ: Առողջության այս բոլոր առավելությունները վերագրվում են համեմունքի հիմնական բաղադրիչին՝ կուրկումինին, որը կարող է թեթևացնել չափից շատ ուտելու հետևանքով առաջացած անհանգստությունը: Պարզապես պետք է տաք ջրի մեջ ավելացնել մի պտղունց քրքում և կիտրոն։