Միայն այդպիսի ապուրներն են իրական օգուտ բերում օրգանիզմին․ խորհուրդ բժիշկ Մյասնիկովից

Միայն այդպիսի ապուրներն են իրական օգուտ բերում օրգանիզմին․ խորհուրդ  բժիշկ Մյասնիկովից

Ապուրները առողջարար են, ուստի դրանք անպայման պետք է լինեն ձեր սննդակարգում: Յուրաքանչյուր մարդ գիտի այն վաղ տարիքից: Բայց պարզվել է, որ ոչ բոլոր առաջին դասընթացները կարելի է առողջ անվանել։ Հեռուստատեսային բժիշկ Ալեքսանդր Մյասնիկովը բացատրել է, թե ինչու.

Մսի արգանակի մեջ եփած բորշը, սոլյանկան և այլ ապուրներ ոչ մի լավ բան չեն տա օրգանիզմին։ Ուստի օրգանիզմի համար օգտակար միակ ապուրը կարելի է անվանել բուսական։

«Առողջ ապուրները քիչ են։ Ամեն համեղը վնասակար է։ Բայց բանջարեղենի պյուրեով ապուրներ, այո՝ առողջարար են»,- ընդգծել է մասնագետը։